LED-lampun käyttöikä

- Jun 12, 2017-

LED-lamppu on ulkonäkö ihmisten on tottunut muoto polttimo - pallomainen, sisäinen valolähde valitaan LED-siru. Kaikilla LED-valaisimien eduilla: 1, energiansäästö, ympäristönsuojelu; 2, pitkä käyttöikä; 3, ei välkkymistä, vihreä.

LED-polttimon pääkomponentit ovat: ajaa, lamppujen helmet, LED-lamppu lamppujen aluslevy, säteilijä, PC-kansi, PBT-kuori, lamppu.

LED-lampun kuljettaja

Pääosin jaettu: RC-ajuri ja IC-ajuri

RC-käyttöjännitteen vaihteluväli on hyvin kapea, jännitteen epävakaus, se on helppo polttaa. Uusi valonlähde voi käyttää pienjänniteverkkoa 100V-130V, suurjännitealue 220-240V. Jännite on liian korkea polttaa, liian alhainen on tumma, on strobe.

IC-ajuri voi hyväksyä 10% jännitteen vaihteluväliä, LED-lamppu voi tavallisesti käyttää pienjännitekaasua 90-160V, korkean paineen alueella 160-260V, ei välkkymistä.

LED-lampun lamppuja käytetään

Tärkeimpien pisteiden koon mukaan ovat 2835 ja 5730 lamppujen helmet

2835 lamppujen helmet viittaavat kokoon 3,5 (pituus) × 2,8 (leveys) × 0,8 (paksu) mm LED-lamppuhelmet, yleinen 3W LED-lamppu kukin 2835 lamppu helmet teho 0,2W, 9W, 12W LED-pallo Jokainen lamppu 2835 lamppu lamppu Teho 0,5 W.

5730 lamppujen helmet viittaavat kokoon 5,7 (pituus) × 3,0 (leveys) × 0,8 (paksu) mm LED-lamppuhelmet, yleensä 5W, 7W LED-lamppu, kukin 5730 lamppu heittää tehoa 0,5W.

LED-lamppu lamppu helmiä pohjaan

Pääosin jaettu lasilevyyn ja alumiinilevyyn

Lasikuitulevy: lasikuitukankaasta valmistettu, edullinen, korkea paine, LED-lamppu, mutta heikko lämmönhukka.

Alumiinilevy: erikoisella metallipohjaisella CCL: llä, lämmönjohtavuus, sähköeristyskyky on huono, kustannukset ovat korkeammat.

Korkealaatuisessa LED-lampussa käytetään periaatteessa korkealaatuista alumiinilevyä.

LED-lampun jäähdytin

Alumiinipäällysteinen jäähdytin

LED-lamput on valmistettu muovisesta alumiinirunkoisesta rakenteesta, joka on täysin integroitu nopean, LED-lampun muovieristykseen, korroosionkestävyyteen ja metallialumiinisiin lämpöominaisuuksiin, yhdistettynä ainutlaatuiseen ilman konvektiorakenteeseen, joka helpottaa lämpöä, varmistaa elinajanodote ja vähentää valon vajaatoimintaa .

LED-lamppu lamppu sävy

Yleisesti markkinoilla ovat valkoiset kuoret, läpinäkyvä kansi kaksi, materiaali PC, lasi, keramiikka, silikoni ja niin edelleen.

Tänään LED-lampun lampun kannen PC peittää paras, läpikuultava 85 ~ 90%, kevyt yhtenäinen, pehmeä, tietenkin, hinta on kallein.

LED-lampun kuori

Eristetyn PBT-kuoren yleiskäyttö, hyvä eristys ja korroosionkestävyys.

LED-lampun lamppu

LED-lamppu voi korvata tavallisen hehkulampun, LED-lamppu perinteinen valaisin on E27, E14, voidaan myös räätälöidä standardi lamppu eri maissa saavuttaa.


Pari:LED-lampun energiansäästö, ympäristönsuojelu Seuraava:Liikeilmaiseva LED-valo tuhoaa muistomerkit Dingy-korjaamoista ikuisesti