Joustava LED-valopalkki on ulkovalaistuksen valaistustuotteet

- Nov 01, 2017-

Joustava LED-valopalkki on FPC: n käyttö kokoonpanopiirilevyn käyttämiseksi SMD LED-kokoonpanolla, tuotteen paksuus on vain kolikon paksuus, ei tilaa; yleiset ominaisuudet ovat 30cm pitkä 12 LED, 24 LED ja 50cm pitkä 15 LED, 30 LED ja niin edelleen.

Joustava LED-valopalkki on FPC: n käyttö monitoimipiirilevyjen kanssa SMD-paketti (SMD) -valon kirkkauden LED-valonlähteenä valaistuna joka kolmas valo yksikölle, joka on 50 cm: n suuruinen pituusyksikkö. Tuotteen paksuus on vain Kolikon paksuus, älä ota tilaa pehmeää joustavaa LED-valopalkkia, on vapaasti leikattava. Joustava LED-nauha voidaan myös mielivaltaisesti laajentaa, eikä valoa häiritse. Koska FPC-materiaalin käyttö on pehmeää, sitä voidaan taivuttaa, taittaa, käämittää, se voi olla kolmiulotteinen tila liikkua ja venyttää ja murtaa; se sopii epäsäännöllisiin paikkoihin ja pieneen tilaan, mutta myös sen mielivaltaisen taivutuksen ja käämityksen ansiosta. Joustava LED-nauha sopii mainostamiseen ja muihin koristeisiin moniin erilaisiin malleihin. Se on DC 12V virtalähde, pieni virrankulutus, silikoni potting, valoisa värikäs, yhtenäinen väri, helppo vahingoittaa, kaunis ulkonäkö, turvallinen ja luotettava, helppo asentaa, voidaan sanoa, että LED-sarjan toinen aloite!

Joustava valaisin, mukaan lukien lamppukotelo, päätykansi, joustava alusta ja LED-siru, lamppukappaleen toinen pää päätykorkkeineen, valaisinrunko, mukaan lukien maski ja lampunpitimet, naamarit ja lamppukannattimet maitomaisesta valkoisesta muovista venytetystä. jossa on kiinnitysura, kasvosuoja ja lamppukansi on järjestetty tilaan ja korttipaikka on sijoitettu lamppukannen molemmille puolille, joustava levy on järjestetty korttipaikkaan, LED-siru on järjestetty joustavaan substraattiin, lampun rungon toinen pää on varustettu liitoksella. Liitin on varustettu syöttöjohdolla liitosrenkaan toisessa päässä, joustava LED-nauha ja nivelrungon toinen pää on varustettu ulkonevalla levyllä ja kaksi kuparia kappaleet on järjestetty jatkolevyyn. Kuparikappaleen toinen pää on kytketty virtalähteeseen, yksi pää on liitetty joustavaan substraattiin ja tiivistyslevy on varustettu tiivistyskannella. Avaa ensin sulkemiskansi, joustava alusta ja kupariliitännän liitin, joustava LED-nauha ja peitä sitten kannellinen kansi, helppokäyttöinen, mutta myös siksi, että maski ja lamppukansi ovat maitomaisen valkoisen muovisen venytyksen muodostamana, joten LED-siru valo maskin avulla, kun valo on yhtenäinen, hyvä valaistusvaikutus.

Joustavat LED-valopalkkiominaisuudet

1. Käyttämällä alustalle joustavaa PCB-piirilevyä ultra-korkea kirkkaus 5050,3528 (kolmisiruinen) patch-LED valaistusta kehyksestä, vaalea kulma 120 astetta.

2. Joustava LED-valopalkki takana 3M liimalla, helppo asentaa, joustava LED-nauha voidaan käyttää sisustuksessa, ikkunan valaistuksessa ja muissa hankkeissa. Siinä tapauksessa että

3. Kaikki läpinäkyvä muovinen kastelu pehmeä valo nauha, ei ainoastaan ​​täysin vedenpitävä, mutta myös ylläpitää joustava LED-valopalkki on erittäin pehmeä, voi taivuttaa mitään ominaisuuksia suurta parannusta valon palkin vakauden, Joustava LED Strip the luotettavuuden ja turvallisuuden käyttö Vedenpitävä IP68-luokka voidaan käyttää veden alla. Siinä tapauksessa että

4. Erityinen vedenpitävä materiaali, jolla varmistetaan, että -25 ° C - +40 ° C käyttöympäristö, voi pitää valopalkin helposti muokattavissa ihanteellisissa ulkovalaistuksen koriste-tuotteissa.


Pari:LED-lamppu on 3-5 kertaa energiansäästölamppuja Seuraava:Led Alasävy on suunnattu valaistus