LED-lamppu on 3-5 kertaa energiansäästölamppuja

- Nov 01, 2017-

LED-lamppu on uusi energiaa säästävä lamppu, joka korvaa perinteiset hehkulamput. Perinteinen hehkulamppu (volframihehkulamppu) korkea energiankulutus, lyhyt käyttöikä globaalissa luonnonvarojen ympäristössä on vähitellen kielletty hallitusten tuotannolla, ja vaihtoehtoiset tuotteet ovat sähköisiä energiansäästölamppuja, vaikka sähköiset energiansäästölamput parantamaan energiatehokkuutta, LED-lamppua, mutta siksi, että käytetään runsaasti ympäristön pilaantumista raskaiden metallien elementtejä, mutta myös vastoin ympäristönsuojelun yleistä suuntausta. LED-tekniikan nopean kehityksen ansiosta LED-valaistus on tullut uudentyyppiseksi vihreän valaistuksen valinnaksi. LED-valo periaatteessa, energiansäästö, LED-lampun ympäristönsuojelutaso ovat huomattavasti parempia kuin perinteiset valaistustuotteet.

1 helppo asentaa

Koska hehkulamput ja elektroniset energiansäästölamput ihmisten päivittäisessä käytössä ovat edelleen erittäin suuria, jätteiden vähentämiseen tähtäävien LED-valaistusvalmistajien on kehitettävä nykyisen käyttöliittymän ja ihmisten tapojen mukaisesti LED-valaistustuotteita, jolloin ihmiset eivät tarvitse korvata Alkuperäinen perinteinen valaisinpohja ja linjan tapaus voivat käyttää uuden sukupolven LED-valaistustuotteita. Joten LED-lamppu syntyi. LED-lamppu käyttämällä olemassa olevaa käyttöliittymää, eli ruuvi-, liittimiä (E26 \ E27 \ E14 \ B22 jne.) Ja jopa ihmisten tapojen mukaan jäljittelemään hehkulampun muotoa. Perustuu LED-yksisuuntaiseen periaatteeseen valoa lähettävä, LED-lampun suunnittelijat valaistusrakenne tehdä muutoksia tehdä LED-lampun valon jakautumiskäyrän kanssa hehkulamppu valon kohta lähentymistä. LED-valoa lähettävien ominaisuuksien perusteella LED-lampun rakenne on suhteellisen monimutkainen hehkulamppu, joka jakautuu periaatteessa valonlähteeseen, käyttöjännitteeseen OFweek-puolijohdevalaistusverkkoon, jäähdytyslaitteisiin, LED-lamppuin nämä osat yhteen muodostaen alhaisen energiankulutuksen, pitkän käyttöiän, tehokkuus ja ympäristönsuojelu LED-lampun tuotteet. Jotta LED-valaistustuotteet nykyisillä ehdoilla ovat edelleen huipputeknisten valaistustuotteiden korkeateknologinen sisältö.

ominaisuudet

1, mukavuutta

Voit korvata nykyiset E27-, E14-, GU10- ja B22-liitännät, energiaa säästävät lamput ja tavalliset hehkulampputuotteet, älä tee mitään muutoksia, tarvitset mitään teknistä henkilökuntaa tai ammattilaisia, LED-lamppu, lue ohjeet, DIY voi olla helposti saavutettu tavallisesta valaistuksesta LED-valaistuksen korvaamiseksi.

2, turvallisuus

Tavalliset energiansäästölamput toimivat noin 60-80 ℃ lämpötilassa, tavallinen hehkulamppu korkeampi lämpötila (80-120 ℃), älä vahingossa osu polttaa.

Lampun valoa käytetään valolähteenä LED-LED-lamppu, jossa on ammattimainen jäähdytysrakenne, työ on hyvin alhainen lämpötila (40-60 ℃), vaikka käsiin kiinni jäävät.

Energiansäästölamput ja tavalliset hehkulampputuotteet ovat lasia, ja kovien esineiden törmäys on helppo murtaa ja aiheuttaa pysyviä vaurioita, joita ei voida käyttää, LED-lamppu ja vahingossa leikataan lasia.

Polttimo on kuoren ammattimainen muotoilu, lampun kuorimateriaali on PC-materiaalin / akryylimuottipuristuksen muovausta, LED-valoa käytetään myös erityisissä antiseismisissa materiaaleissa (objektiivin osa useimpien edistyksellinen on pehmeä linssitekniikka), ja sen sävy on akryylimateriaali, vaikka rikki ei ole helppoa leikata.

LED-lamppu on ulkonäkö ihmisten on tottunut muoto hehkulamppu - pallomainen, sisäinen valolähde on valittu LED-lamppu helmiä. Kaikki edut LED-valaisimet: 1, energiansäästö, LED-lampun ympäristönsuojelu; 2, pitkä käyttöikä; 3, ei välkkymistä, vihreä.

Lisää energiaa: LED energiankulutus on energiansäästölamppuja 1/4, hehkulamppu 1/10

Pitkä käyttöikä: LED-lampun käyttöikä on jopa 50 000 tuntia, käyttöikä on 3-5 kertaa enemmän kuin energiansäästölamppu.

Lisää terveellistä: kevyt opas yhtenäinen, ei välkkymistä, ei häikäisevää, ei ultraviolettia eikä infrapunaa.

Ympäristöystävällisempi: elohopeamattomat vaaralliset aineet, kierrätettävät, suojaavat vihreää maata.

Täysi värinvaihto: rikkaat värit, LED-lamppu voi näyttää eläviä ja herkkiä kuvioita ja tehosteita.

Helppo asennus: yksinkertainen asennus, hehkulampun korvaaminen välittömästi ja erittäin alhaiset huoltokustannukset.


Pari:LED-valot palaavat värilämpötilan poikkeaman takia Seuraava:Joustava LED-valopalkki on ulkovalaistuksen valaistustuotteet