LED-lampun ylläpitokustannukset ovat hyvin alhaiset

- Sep 04, 2017-LED-lamppu sen monien etujen ja suorituskyvyn ansiosta, joten se on jokapäiväisessä elämässämme erittäin laajan valikoiman käytössä, erityisesti valolaitteiden mainostamisen alalla, joten LED-lamppu yleensä mainosmateriaalimarkkinoilla Almost kaikki on myytävä, mitä ominaisuuksia se on?

Mitkä ovat LED-lampun suorituskykyominaisuudet?

1, LED-lamppu ainutlaatuinen lämpökäsittelyprosessi niin, että LED-valonlähde on jopa 50 000 tuntia tai enemmän, koko lampun käyttöikä ei tarvitse korvata valonlähde, LED-lampun ylläpitokustannukset ovat hyvin alhaiset.

2, LED-lamppu ja aurinkoenergia ovat hyvä kumppani, antavat täyden pelata LED DC: n pienjänniteverkossa ja edut energiaa säästävistä, aurinkosähköpaneeleista ja LED-valonlähteistä, jotta asiakkaat voivat saavuttaa parhaan kustannustehokkaan ja luotettavan luotettavuuden.

3, LED-lamppu, jossa on yksi pakkaus 1W * 5 suuritehoinen LED valolähteenä, monikytkentäisen sirun integroitu yhden moduulin suunnittelu, tuodun korkean kirkkauden puolijohdesirun valinta, LED-lampun korkea lämmönjohtavuus, väri puhdas, ei haamukuvia ja muita ominaisuuksia.

4, LED-lamppu käyttäen LED-valoa lähde, ei lasi, volframia ja muita haavoittuvia osia, kestää tärinän vaikutusta, tavallisen E27-käyttöliittymän käyttö, LED-polttimo voidaan asentaa suoraan yleisesti käytettyyn AC 86V: n ja 265 V: helppokäyttöinen, turvallinen

5, LED-lampun energiansäästövaikutus on ilmeinen, 5W LED-valaistuksen valovoima, 15W hehkulamppua vastaava kirkkaus, voi säästää 60%.

6, LED-lamppu alkaa viipymättä, teho voidaan saavuttaa normaali kirkkaus, odottamatta, määrä kytkeytyä jopa miljoona kertaa.

7, LED-lamppu ei huono häikäisyä, ei välkky, eliminoimalla perinteiset valaisimet huono häikäisy aiheuttaa häikäisyä, LED-lamppu visuaalinen väsymys ja visuaalinen häiriö.

8, LED-lamppu valonlähteen väri ja väri lämpötila voi olla joustava valinta, LED-polttimot voidaan räätälöidä käyttäjän tarpeiden mukaan eri sovelluksiin ympäristön antaa kätevän valaistuksen suunnittelu.


Pari:LED polttimo yhteensopivuus on hyvä Seuraava:LED valonheittimet käytetään monilla aloilla