LED Downlight sopeutumiskykyä

- Sep 25, 2017-LED downlight on eräänlainen on upotettu enimmäismäärän valossa valaistus valaistus-tyyppiä. Suurin ominaisuus on yleinen yhtenäisyys rakennuksen sisustus ja täydellinen, ei siksi, että lampun asennus säilytetään ja tuhota täysin yhtenäiset kattoon art. LED Downlight sen rakenne on, että valonlähde on piilotettu sisällä rakennuksen ulkonäöstä, valonlähde ei kohdistu, ei häikäisyä, ihmisen tehoste ei pehmeä ja yhtenäinen. Hotelli perhe, kahvilat käytetään yleensä enemmän.

Valonlähteen suuntaan LED downlight on suunnattu valaistus, vain päinvastainen pintaan voidaan saanut, säteen kulma on keskittynyt, valo on enemmän keskittynyt, LED Downlight kirkas ja tumma kontrasti. Näkyvämpi kohde, kirkas, vaan tuoda esiin rauhallinen tunnelma. Tavallisesti sovellu ostoskeskukset supermarketit, toimistorakennukset, business hall.

Energiaa säästävä käsite LED downlight suunnittelu, ympäristönsuojelun huomioon ottava. Kun LED downlight on energiaa säästävä ydin, on myönnettävä, on niukka on todella syytä!

LED downlight ominaisuuksia ja etuja

LED downlight sopeutumiskykyä, LED downlight ei ole käynnistys, power voi välittömästi toimia kunnolla, ilman odotus ajaksi kauan aika, valon väri on lähellä luonnonvaloa, LED Downlight nopea ja joustava asennustyö, mitään kulma säädettävissä, monipuolisuus , Monipuoliset.

LED-valo voidaan säilyttää korkea, LED valon lähde voi koostua useita LED-moduulit, LED downlight voi koostua eri sarjaa LED onkalo-moduuli, LED Downlight eivät häiritse toisiaan, helppo huoltaa, valta ja valonlähde riippumaton suunnittelu, vahinko vain tarvetta korvata ongelma osa yksittäisistä vahingoista ei ole suuri vaikutus normaali valaistus, ei tarvitse korvata koko lamppu.

LED downlight käynnistyksen suorituskykyä on hyvä, Nopea ja luotettava, vain millisekunnin tason reaktio aika saavuttaa täysi optinen ulostulo LED downlight vastus tärinä, LED Downlight säänkestävä, pitkäikäinen.

LED downlight värintoistoindeksi on suurempi, kansallinen standardi värintoistoindeksi on Ra = 60, LED-valonlähde värintoistoindeksi on yleensä korkeampi kuin perinteinen valonlähde nykyisellä tasolla johti alas värintoistoindeksi voi saavuttaa 70-85.

JOHTI downlight, onko suorituskyky, tai hinta on hyvin selvä etu, mutta myös kuluttajan hyväksi, tällä hetkellä LED downlight käytetään pääasiassa office valaistus, Kotisivu valaistus, suuret ostoskeskukset valaistus ja tehtaan valaistuksen ja muissa paikoissa, LED Downlight tilaa on hyvin laaja.


Pari:LED Downlight -valonlähde on hyvä Seuraava:LED Downlight on näkyvämpi objekti