Led Alasävy on suunnattu valaistus

- Nov 01, 2017-

johtanut alasvalon elämän viisikymmentä tuhatta tuntia tai niin, jos joka päivä viisi tuntia, niin ajan käyttö kestää kaksikymmentäseitsemän vuotta tai niin.

LED-alasvalo on eräänlainen upotettu kattoon valaistuksen tyyppisen valaistuksen (tunnetaan myös nimellä LED-kattovalaisin) valossa. LED-merkkivalo on suunnattu valaistus, LED-merkkivalo vain vastakkaisella pinnalla on valoa, palkkikulma on keskittynyt, valo on keskittynyt, kirkas ja tumma kontrasti. Tarkempi kohde, suuri kirkkaus, mutta myös tuoda esille hiljainen ilmapiiri. Yleensä sopii ostoskeskuksiin valintamyymälöihin, toimistorakennuksiin, liikeradalle.

LED Downlight Pääpiirteet:

1, LED-valaisin lamppu kuori erityistä die-valu alumiiniseoskotelossa käsittely tekniikka, hyvä lämpö, ​​valo häivyttää pieniä, elämä on paljon suurempi kuin tavallinen alasvalot, LED Downlight anti-sähkömagneettisia häiriöitä ja säteily;

2, optisen luokan PMMA tehokas linssi, korkea valon käyttö, hyvä valaistus;

3, lämpötila-alue: sisä -40 ℃ ja +60 ℃.

LED-alasvaloa voidaan käyttää laajasti:

1, myymäläikkuna, ikkuna, hotelli, ravintola ja muu sisustusvalaistus, näyttelyhalli, taideloma, museo, toimisto, lukusali ja muu paikallisvalo, taksi korkea, baari, LED Downlight karaoke OK ja muut tunnelvalaitteet, korut, kulta ja hopea koruja, muoti valaistus ja muita paikkoja sijaan tavallinen downlights.

2, paikalliset valaistus: käytävät, wc-tilat, pysäköintihallit, valaistus, tehtaat, asuinalueet turva-valot, varashälyt, yövalot, valot, huoneen yövalot,

LED-alasvalon tärkeimmät edut:

(1) LED-alasvalotuksen käynnistyskyky on hyvä, nopea ja luotettava, LED-valaistus Vain millisekuntatason vasteaika, jotta täysi optinen teho saavutettaisiin.

(2) LED-alasvetovalot, jotka kestävät tärinää, hyvät sääolosuhteet ja pitkäikäisyys.

(3) LED-alasvalot voivat säilyttää korkean, LED-valonlähde voi koostua useista LED-moduuliryhmistä. LED-alasvalot voivat myös koostua useista LED-onkomoduuleista, eivät häiritse toisiaan, helppo huolto. Virta- ja valonlähteen itsenäinen muotoilu, vahinko tarvitsee vain korvata ongelma-osan LED-valaisimella. Yksittäiset vaurioitumiset eivät aiheuta liiallista vaikutusta normaaliin valaistukseen, eikä koko lamppua tarvitse korvata.

(4) LED-alasvalon sopeutumiskyky. LED-valaisimella ei ole käynnistysaikaa, teho voi toimia välittömästi odottamatta kauan. Valonlähteen väri on hyvä, lähellä luonnollista valoa, nopea ja joustava asennus, kulma säädettävissä, monipuolisuus, laaja käyttöalue.

(5) LED-alasvalon värintoistoindeksi korkeampi. GB: n värin indeksin tällä alueella on Ra = 60, LED-valonlähteen värintoistoindeksi on yleensä suurempi kuin perinteinen valonlähde. LED-alasvalot Nykyisellä tasolla LED-alasvalon värintoistoindeksi voi nousta 70: stä 85: een.

LED-alasvaloteho on erittäin ilmeinen ja suosittu kuluttajien keskuudessa, nykyään käytetään pääasiassa toimistovalaistuksessa, kodin valaistuksessa, suurissa ostoskeskuksissa, valokuvavalaistuksessa ja tehdasvalaistuksessa ja muissa paikoissa, laajan tilan kehittämisessä.

Led-uplight on yhdistelmä led-valoja ja downlight -tuotteita, täysin perinyt ledien ja alasvalojen edut vahvan yhdistelmän alla, eli LED Downlight -energiansäästöllä ja koristeellisella.


Pari:Joustava LED-valopalkki on ulkovalaistuksen valaistustuotteet Seuraava:LED-valonheitin valaistus-Tunnistusetäisyyttä voidaan säätää mielivaltaisesti