LED-merkkivalo on kestävämpi

- Jul 10, 2017-


LED-alasulkemateriaalin materiaali on myös jaettu moniin eri tyyppeihin, rauta-, alumiini-, muotti- ja muut materiaalit, yleensä rautavalaistu halpa, puhdas alumiini ja die-valu materiaalit ovat kalliimpia mutta kestävämpiä

LED-alasvetovalon materiaalin materiaali on myös jaettu moniin eri tyyppeihin, rauta-, alumiini-, muotti- ja muuhun materiaaliin, yleensä rautavalaistu halpa, puhdas alumiini ja die-casting materiaalit ovat kalliimpia mutta kestävämpiä. Toimii useamman raudan käyttämisestä alasvalolle, LED Downlight, mutta ehdotettu kodin parannuslamppu, jossa on ruosteinen pinta, ei ole helppo kattaa.

Alasvalo on tärkeämpi osa pääaineen lamppu on keraaminen. Rengas on tärkein, kuparista ja alumiinista on kahdenlaisia, alumiinista käytetään hyvä merkki, ja yhteyspisteessä jousen asennuksessa voit parantaa kontaktia. Toinen on lampun voimajohto, hyvä merkki on käyttää kolmijohdin liitäntävalaisinta (kolme riviä, että tulilinja, nollavoija, maajohto), ja jotkut tuo terminaalin, tämä on hyvä ero hyvä merkki ja tavallinen brändi on hyvin perustavaa laatua oleva tapa.

Heijastinkuppin materiaali: yleinen hiekkakuppi ja kuppi kahta erilaista materiaalia alumiinille, alumiini ei muuta väriä ja heijastuvuus on parempi. Jotkut pienet valmistajat käyttävät muovisuihkua, LED Downlight tämä prosessi näyttää erittäin hyvältä, mutta ajan mittaan on tumma tai jopa musta. Tunnistusmenetelmä on nähdä leikkaus yhtenäisyys alumiinileikkaus on erittäin siisti, spray on päinvastainen.

Yhä useammat kuluttajat ovat hyväksyneet LED-alasvalot. Se ei ole pelkästään ympäristöystävällinen, ja laajalla valikoimalla, riippumatta siitä, onko se kotivalaistus, katto tai hotelli valaistus, viihde valaistus voi olla suurin tehtävä

Kuinka valita LED-alasvalo? Yhä useammat kuluttajat ovat hyväksyneet LED-alasvalot. Se ei ole pelkästään energiaa säästävä ympäristönsuojelu ja laajan valikoiman käyttö, olipa kyse kotivalaistuksesta, katto- tai hotellivalaistuksesta, viihdevalaistuksella voi olla suurin tehtävä, voimakas sovellettavuus, mikä on tärkein syy siihen, että sitä kunnioitettiin . LED-alasvalot ovat hyvät, mutta kuluttajina LED Downlightia ei saa olla karjan ostossa, satunnainen osto, on oltava rauhallinen ja tieteellinen analyysi, valinnan kustannustehokkaimpia valaisimia. Seuraavassa opit ostamaan LED-alasvalot muutaman pienen vallankaappauksen.

Ensinnäkin ensin tarkastella LED-alasalauspakkaus ja tavaramerkit, kansalliset pakolliset vaatimukset LED-alasvalot valmistajat pakkauksessa on merkitty seuraavat sisältö, nimellisjännite, jännitealue, nimellisteho, joten ostohetkellä LED Downlight tarkastella pakkaus Onko selvästi merkitty edellä mainituilla parametreilla, ja toinen, tavalliset LED-alasvalot valmistajat yleensä omat tavaramerkit, kuluttajat voivat nähdä, onko pakkaus LED-alasvalot valmistajat tavaramerkki, tavaramerkki tulostuslaatu on hyvä, logo on selvästi näkyvissä , nämä yksityiskohdat voidaan nähdä LED-alasvalot valmistajat ovat hieno ammattitaito.

Toiseksi, LED-valaisimen ulkonäkö riippumatta siitä, mikä LED-valaisin, kuten LED-kattolamppu, ulkonäkö ei saa olla halkeamia, löysääminen ja liitännät väliin on jäänyt kiinni asennus- ja poistotyöskentelystä, lamppujen ei pitäisi olla löysät. Positiivinen tai kallistettu pää ilmiöön.

Kolmanneksi, LED-alasvalotehoolosuhteet tavallisissa olosuhteissa LED putkivalo- lämpötilan lämpötila on suhteellisen alhainen, jos jäähdytysolosuhteet eivät ole hyvät, LED-putken lampun lämpötila on korkea, valo on suuri, lampun käyttöikä pienenee huomattavasti Joten, LED-valaistustyössä jonkin aikaa, voimme koskettaa kättä, onko lämpötila liian korkea.

Neljänneksi, LED Downlight teho integroitu vaikutus, eli lumen arvo, yksikkö on lumen / wattia, lumen arvo on suurempi, mikä osoittaa, että LED-uplight enemmän virtaa, säästää energiaa paremmin. Nykyinen 16 watin LED-putkilamppu voi korvata 200 W: n hehkulampun, joka voidaan nähdä LED-alasvalotehosta säästävässä kapasiteetissa.

5, värintoistoindeksi ja värilämpötila, sitä suurempi on värintoistoindeksi, mikä osoittaa, että kohteen värivasteen valolähde lähemmäksi todellista väriä, yleensä jos värin renderointiindeksi on 80-100, hieno, 50-79 oli yleinen , alle 50 Hyvin huono.


Pari:LED Downlight Ympäristönsuojelu Vahva Seuraava:LED-putken valonlähde on hyvä