LED Flood Light ja Floodlight Johdanto ja ominaisuuksien vertailu

- Oct 27, 2018-

1 Mikä on LED-valonheitin?

LEDDownlightia kutsutaan myös kohdevaloiksi, heijastusvalaisimiin, valonheittimiin jne. Sitä käytetään pääasiassa arkkitehtoniseen koristevalotukseen sekä kaupallisen tilavalon valaistukseen. Sisustuselementit ovat raskaampia ja sen ulkonäkö on pyöreä ja neliömäinen, koska se on yleisesti On tarpeen pohtia lämmön hajautumisen syytä, joten sen muoto on edelleen erilainen kuin perinteiset valonsäteet.


2 LED tulva valo ominaisuudet:


Tällä hetkellä markkinoilla yleisesti käytössä olevat LED-valonheittimet käyttävät periaatteessa 1 W: n suuritehoisia LED-valoja (jokaisella LED-komponentilla on erittäin tehokas linssi, joka on tehty PMMA: sta ja jonka päätehtävänä on jakaa LEDien lähettämä valo kahdesti, toisin sanoen , kaksi. Sub-optiikka), on myös muutama yritys, jotka käyttävät 3 W: n tai suurempia teho-LEDejä hyvästä lämpökäsittelytekniikasta. Soveltuu suurta valaistusta, valaistusta, rakennuksia ja muuta valaistusta.


Mitä muita asioita sinun on kiinnitettävä huomiota?


erittäin puhtaan alumiininen heijastin, tarkin säde ja paras heijastus.


b Symmetriset kapeakulmaiset, laajakulmaiset ja epäsymmetriset valojärjestelmät.


c Avoimen takavalaisimen vaihto helpottaa huoltoa.


d Valaisimet on varustettu skaalauslevyillä valaistuksen kulman säätämiseksi.


LED-valaisimia ohjataan sisäänrakennetuilla mikrosiruilla. Pienimuotoisissa teknisissä sovelluksissa niitä voidaan käyttää ilman ohjaimia, mikä mahdollistaa dynaamiset vaikutukset, kuten asteittainen muutos, hyppy, värillisen välkkymisen, satunnaisen välkkymisen ja asteittaisen siirtymisen. Niitä voidaan myös ohjata DMX: llä. Saavuta jahtaavat, skannaavat ja muut vaikutukset. Tällä hetkellä tärkeimmät sovelluspaikat ovat luultavasti: yksittäinen rakennus, historiallinen rakennusryhmä ulkoseinän valaistus, rakennuksen ulkovalaistus, sisäilman osavalaistus, vihreä maisemavalaistus, valokuvavalot, lääketieteellinen kulttuuri ja muut erikoistilat valaistus, baarit, viihdepaikat kuten tanssi sali, jne.


Pari:LED-ajovalojen työskentelyperiaate, edut ja käyttö Seuraava:LED-valot palaavat värilämpötilan poikkeaman takia