LED-valot palaavat värilämpötilan poikkeaman takia

- Oct 27, 2018-

9e3ed1958758c56c980f91f90bd_p1_mk1

LED-tuotteissa värilämpötila liittyy LED-valaistujen tuotteiden väriominaisuuksiin. Yleensä lampuilla on myös värilämpötila-arvot. Mitä korkeampi värilämpötila on, sitä pienempi on ihmisten mukavuus. Muutama päivä sitten Yuyao-yhtiössä tuotettu LED-valot, jotka olivat Tanskassa viety Tanskassa, eivät täyttäneet asiakkaan vaatimuksia värilämpötilan vuoksi, mutta ne palautettiin Kiinaan uudelleenkäsittelyä varten.


Mikä on "värilämpötila"?


Värilämpötila, kuten sen nimi viittaa, on värin lämpötila, joka on osoitus valkoisen valon väristä. Yleensä valo, jonka ihmiset näkevät, koostuu seitsemästä valon sävystä, mutta osa niistä on sinisiä ja jotkut ovat punertavia. "Värilämpötila" on menetelmä, jota käytetään valon värikomponenttien mittaamiseen ja laskemiseen. Fysiikassa värilämpötila on tavallinen musta ruumiinlämmitys. Kun lämpötila kohoaa jossain määrin, väri alkaa muuttua vähitellen syvän punaisen valon puna-oranssi-valkeansininen. Kun valonlähde ja musta runko ovat samanvärisiä, meillä tulee musteen ruumiin absoluuttinen lämpötila silloin valolähteen värilämpötilaksi ja yksikkö on K (Kelvin).


Muutama päivä sitten Yuyao-yhtiössä tuotettu LED-valot, jotka olivat Tanskassa viety Tanskassa, eivät täyttäneet asiakkaan vaatimuksia värilämpötilan vuoksi, mutta ne palautettiin Kiinaan uudelleenkäsittelyä varten. Ningbo-tullin tarkastus- ja valvontahenkilöstö tutki välittömästi tavaroiden tilannetta tavaroiden palauttamista koskevien vaatimusten mukaisesti. Paikan päällä tapahtuvan tutkimuksen mukaan palautuserän erityinen syy on se, että LED-lampun toimittajan tarjoama valaisinpallon laatu on epävakaa, mikä aiheuttaa useimpien LED-lampujen todellisen värilämpötilan poikkeavan enemmän kuin asiakkaan vahvistama paketti. Tämän seurauksena asiakkaiden myynnin vaikeudet voidaan palauttaa ja oikaista.


Samankaltaisia tapahtumia on esiintynyt usein. Ennen elokuva- ja televisiolaitteiden valmistajaa Yuyao tuotti Kanadaan vietyjen LED-valo-valojen erän, palautettiin samasta syystä. LED-valaisinpussin toimittajan tarjoaman lamppujen laatu on epävakaa, minkä seurauksena useimpien LED-kalvon ja televisiolampujen todellinen värilämpötila on noin 6000 K, mikä on korkeampi kuin asiakkaan vaatimus 5300-5900K värilämpötila-alueelle. Liiallisen värilämpötilan ansiosta vaaleansininen väri, ja elokuva ja televisio myöhemmin Tuotanto vaikuttavat haitallisesti.


LED-tuotteiden tärkeä spesifiointi on värilämpötila, joka liittyy LED-valaistujen tuotteiden väriominaisuuksiin. Yleensä lampuilla on myös värilämpötilaa koskevat eritelmät. Mitä korkeampi värilämpötila on, sitä pienempi on ihmisten mukavuus. Tällä hetkellä LED-pakkausprosessi käyttää LEDejä, joilla on erilaiset viritys aallonpituudet, säätämään fosforien määrää tai osuutta, jotta saadaan LED-valkoiset valonlähteet eri värilämpötiloilla. Värilämpötila voidaan yleensä jakaa lämpimään valkoisiin (2700-4500K) ja valkoisiin (luonnonvalkoinen, 4500-6500K), viileä valkoinen (6500K tai enemmän) kolme. Alhaisen värilämpötilan lähteellä on suhteellisen suuri osuus keltaisesta valosta, kun taas korkean värilämpötilan lähteellä on suhteellisen suuri osa sinistä valoa. Valaistus ei ole pelkästään valaistusta vaan myös seikka, joka korostaa sisustusta ja säätää mielialaa. Esimerkiksi olohuone voi valita valkean, antaa ihmisille selkeän turvallisuuden tunteen, mutta ei myöskään tarvitse olla liian häikäisevä, joten olohuone on laajempi; tutkimus voi olla Valitsemalla viileä valkoinen antaa ihmisille virkistävän ja virkistävän tunteen, mikä helpottaa työn ja opiskelun tehokkuuden parantamista. Ravintolassa sopii lämpimään valkoiseen valoon lämpimän ilmapiirin luomiseksi. Kansallisen standardin "GB29294-2012 LED Downlight -suorituskykyvaatimukset" mukaisesti on suositeltavaa, että kotitalouksien LED-alasvalojen väriarvo ei ylitä 5000K. Standardi määrittää, että LED-valaistut 5700K ja 6500K korreloitu värilämpötila rajoitetaan kaupalliseen valaistukseen.


Tätä varten on suositeltavaa, että asiaankuuluvat vientitoimintayritykset: toisaalta vahvistavat tuotteiden testaus- ja valvontaominaisuuksia. Koska LED-värilämpötila poikkeaa jonkin verran, se johtuu pääasiassa fosforin osuudesta pakkausprosessissa, mutta paljaalla silmällä ei voi erottaa sitä. Tällöin jokaiseen erään hankitut LED-pallopallat altistetaan kiinteäksi kvadinatiiviseksi kvantitunnistukseksi värilämpötilan varmistamiseksi. , näyttöindeksi ja muut optiset parametrit täyttävät standardit tai asiakkaiden vaatimukset. Toisaalta se on erittäin huolissaan varoituksista. Muistutustiedot, palauteihin liittyvät arkaluontoiset painopistealueet ja korkean riskin laadun ja turvallisuuden hankkeet korjata, pyrkiä selvittämään tietyt tuotteen vaatimukset ja ratkaisut, jotka tarvitsevat hallita ja edistää kestävää vientituotantoa.


Pari:LED Flood Light ja Floodlight Johdanto ja ominaisuuksien vertailu Seuraava:LED-lamppu on 3-5 kertaa energiansäästölamppuja