LED-putkivalo Ympäristönsuojelu Vahva

- Jul 20, 2017-


Viime vuosina yhä useammat toimistot ja jopa perheet ovat käyttäneet LED-valaisimien valaistusta. Koska LED-valaisin tekee sisävalaistuksen sovellettavuudesta entistä enemmän ihmisille, mutta myös yhä suositummaksi. LED-valaisin ja muutamia muita valaisimia eivät voi sopeutua, vaikka muutkin LED-valaisimet eivät vastaa sisävalaistuksen sovellettavuutta

LED-putkivalaisin ei käytä sisätiloja, LED-valaisin LED-lampun sisävalaistuksessa, lampun piilotetun luonteen vuoksi, ei käytä sortoa, päinvastainen tuottaa lämpimän vaikutuksen. Siksi kodinsisustus voi asentaa enemmän kuin lamppu, vähentää avaruuspaineen tunnetta. Ja yleensä hotelleissa, kodissa, kahviloissa, ostoskeskuksissa LED-lamppu käyttää enemmän.

Putkilampuita käytetään yleensä ostoskeskuksissa, toimistoissa, tehtaissa, sairaaloissa ja muissa sisävalaistuksissa, asennus yksinkertainen ja kätevä ihmisten rakastamiseksi. LED-putkilamppu perii perinteisen putkivalaisimen kaikki edut, lämpöarvo on pieni, LED Downlight maakunnan sähköinen käyttöikä on pitkä, ylläpitokustannukset ovat hyvin pienet. Varhainen LED-lampun lamppu, koska kalliita led-helmiä, kokonaiskustannukset ovat erittäin korkeat eivätkä asiakkaat voi hyväksyä. LED-lampun sirun alhaisemman hinnan ja lämmönsiirtoteknologian parantamisen myötä se on luonut vankan perustan LED-putkivalaisimelle kaupalliselle alalle.

LED-putkivalaisimien sisävalaistus on vahva myös monien muiden etujen takia.

Käytä LED-putkivalojen avulla kodin sisustusta kauniimpaa. LED Downlight Sylinterilamppu auttaa ylläpitämään kokonaisuuden yhtenäisyyttä ja täydellisyyttä sisustus, älä tuhota kattokruunut ja muut valaistusasetukset, valonlähde piilotettu sisätiloissa, ei alttiina, ei häikäisyä, LED-valonlähde visuaalinen vaikutus enemmän lempeä, tasainen.

LED energiansäästö auttaa perheitä vähentämään sähkön kustannuksia: sama kirkkaus virrankulutus tavallisten energiansäästölamppujen 1/4, LED putki lamppu voi olla perhe kuukausi voi säästää kymmeniä yuania sähköä.

LED-putkivalo ei ole helppo murtaa, kierrättää, ympäristönsuojelu on vahvaa: elohopeaa ja muita haitallisia aineita lukuun ottamatta, ei ympäristöön kohdistuvaa pilaantumista. LED Downlight ja sen energiansäästö, joka vastaa hiilidioksidipäästöjen vähentämistä. Perheen "energiansäästöön perustuvan päästöjen vähennys" -periaatteen mukaisesti.

LED-lamppu pitkäikäisyys: LED-lampun käyttöikä 50 000 tuntia päivässä, käyttö kuusi tuntia, on 20 vuotta. Tämä on pienentänyt huomattavia kustannuksia perheen valaisimien ostamiselle.

Huomio LED-putkivalaisimen asennukseen:

Avoimen LED-lampun pakkauksen tulee heti tarkistaa, onko tuote ehjä. Henkilö tai erittelyvaatimus voi palautua jälleenmyyjälle tai palauttaa suoraan valmistajalle korvausta varten.

Katkaise virta ennen asennusta, LED Downlight, jotta kytkin on suljetussa tilassa sähköiskun, valaistuksen estämiseksi, kädet eivät kosketa valaisimen pintaa. Tämän valaisimen tulisi välttää asentaminen lämmönlähteeseen ja kuuma höyry, syövyttävät kaasupaikat, jotta se ei vaikuta elämään.

Varmista ennen käyttöönottoa, että virtalähde on sopiva asennusmäärän mukaan. Tämä tuote on rajoitettu sisäkäyttöön, kun ulkona kiinnität huomiota vedenpitäväyn asennukseen ennen sen varmistamista, että asennusasento kestää 10 kertaa kertaa tuotteen paino.

Tuote käyttää korkeapaineisen ($ numero) virtalähdettä lampun kuppiin, ei toimi usein sähkökatkon kunnossa, tämä vaikuttaa sen toimintaan.

Asennettu ei tärinää, ei vauhdissa, ei palovaaraa tasainen paikka, LED Alasvalo huomiota välttää korkean korkeuden lasku, kovia esineitä törmäyksiä, lyömäsoittimet.

Kuten pitkän aikavälin deaktivointia, LED-valaisin on säilytettävä viileässä, kuivassa ja puhtaassa ympäristössä, joka on kielletty kosteissa, korkeissa lämpötiloissa tai syttyvissä ja räjähdysalttiissa paikoissa, jotka on varastoitu ja joita käytetään.

LED-putkilamppu vakiokoko ja parametrit:

2,5 tuuman LED-lampun koko -parametri: Avoin reikä (φ80) - taulukon sivukoko φ102xh30 teho 3W;

3 tuuman LED-lampun koko -parametri: Avoin reikä (φ90) - taulukon sivukoko φ112xh30 teho 5W;

3,5 tuuman LED-lampun koko -parametri: avoin reikä (φ100) - taulukon sivukoko φ122xh30 teho 7W;

4 tuuman LED-lampun koko -parametri: Avoin reikä (φ120) - taulukon sivukoko φ146xh30 teho 9W;

5 tuuman LED-lampun koko -parametri: Avoin reikä (φ150) - taulukon sivukoko φ180xh30 teho 12W;

6 tuuman LED-lampun koko -parametri: Avoin reikä (φ160) - taulukon sivukoko φ190xh30 teho 15W;


Pari:Joustava LED-valopalkki Käytä turvallisuutta Seuraava:LED Omni-Light heijastusvaikutus on paras