LED-ajovalojen työskentelyperiaate, edut ja käyttö

- Oct 27, 2018-

Nykyään LED-ajovalojen käyttö on yhä laajempaa.

Joten, mikä on LED-ajovalot?


Kuinka LEDit toimivat?


Yksinkertaisesti sanottuna, kun virta kulkee p-tyypin puolijohdon läpi ja saavuttaa n-tyypin puolijohteen, LED-valo syttyy ja pn liitäntä on avain. Tällaista luminesenssiä kutsutaan elektroluminesenssiksi. Värien muuntamisen kannalta se riippuu lähinnä puolijohdemateriaalista ja sen kautta kulkevan energian määrästä.


LED-etuja


Verrattuna muihin valonlähteisiin LED-valaisimilla on suurempi kirkkaus, puhtaammat ja pienemmät äänenvoimakkuudet, ei lämpöä ja alhainen energiankulutus. Siksi LEDit ja vastaavat ovat energiatehokkaampia.


LED-valon valkoinen valo on lähempänä luonnollista valoa, ja se on vähemmän todennäköisesti aiheuttavan silmän väsymistä, ja sumussa syntyvä häikäisy on pienempi. Lisäksi tällaisen palkin projektioetäisyys on paljon pidempi kuin perinteisen valonlähteen.


Voivatko käyttäjät määrittää LED-ajovalot omiin autoihinsa?


Käyttäjät voivat määrittää LED-taustavalo-nauhoja ja muita LED-ajovaloja, mutta nämä LED-ajovalot on määritettävä tiettyyn paikkaan. Käyttäjät voivat kuitenkin valittaa, että kun LED-valot on määritetty, ne ovat yleensä käytettävissä vain, kun kaukovalot on aktivoitu. Kun kaukovalot sammutetaan, LED-ajovalot sammuvat automaattisesti.


Pari:Shanghaissa näkyy hillitsevän valkoisen LED-valon käyttö historiallisen Bundin julkisivuihin Seuraava:LED Flood Light ja Floodlight Johdanto ja ominaisuuksien vertailu